Robinia Klatring


Robinia klatreredskaber - et moderne klatretræ

Vi husker alle det helt særlige klatretræ, vi elskede at lege i, da vi var børn. Vi elskede det – ikke fordi det var let, men fordi det var svært. Børnene kan få den samme fantastiske følelse med klatreredskaber fra Robinia, også selvom de bor i byen, hvor der er langt mellem de gode klatretræer.

Vores klatrestrukturer giver børnene mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Der er flere måder at klatre op på: klatrenet med skiftende mønster, klatrepæle og en stige. Børnene kan blandt andet klatre op af nettene, hvor de kan tage gelænderne eller brandmandsstangen ned. Klatrearbejdet op til toppen belønnes med spændende udfordringer for at få et overblik over pladsen eller ren afslapning. Klatreaktiviteterne styrker i den grad børns fysiske kompetencer.

Vores klatreredskaber kan kombineres, så de danner et længere klatreanlæg eller en forhindringsbane. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som i sidste ende hjælper barnet med at lære at læse.


Alle vores Robinia klatreredskaber er lavet i robinietræ af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og klatreredskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen. Se alle vores Robinia klatreredskaber her på siden og bliv inspireret til din næste legeplads.