Balancenet

Balancenettet byder på masser af social attraktion. Nettet tilbyder en pause fra all det energiske leg på legepladsen. Det er et populært sted at kunne samle sig for at mødes eller udveksle. Her kan både ældre og yngre børn være med. Balancenettet tillader også forskellige kropsstillinger: ligge, sidde, stå og kravle. Når man kravler hen af nettet træner børn de vigtige motoriske færdigheder, såsom krydskoordinering der er vigtigt når flere sanser kommer i spil. Dette er for eksempel vigitigt hvis man vil lære at læse. På grund af det bevægende net, skal børn tilpasse kropsbevægelser konstant. Det stimulerer proprioceptionen og balancesansen, som er fundamentale færdigheder for at børn kan bevæge sig sikkert ude den store verden.


Vælg Variant

Robinia balance net

Ubehandlet

NRO831-1001

Robinia balance net

Ubehandlet

NRO831-1001FSC

Robinis balance net

Ubehandlet, stålfundament

NRO831-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO831

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent