Balancestolper

Balancestolperne giver masser muligheder, her kan man både klatre, bruge det som siddepladser og mødested. Og børnene elsker dem, de vil prøve igen og igen. En af grundene er, at de bevæger sig når man klatre på dem og prøve at balancere. Børn elsker denne måde balancestolperne bevæger sig på. De vil balancere på tværs af de fire reb på balancestolperne og træne deres balance og proprioception. Balance og proprioception er grundlæggende for at kunne styre kroppen rundt i omgivelser. Dette er for eksempel vigtigt, når man bevæger sig rundt i trafikken, men det spiller også en vigtig rolle for børns selvtillid. Klatring over balancestolperne med venner opfordrer også børn til at lære at vente til det bliver deres tur. Dette er vigtigt for de sociale-følelsesmæssige færdigheder, der er grundlæggende for evnen til at danne venskab og forholde sig til jævnaldrende.


Vælg Variant

Balancestolper

Ubehandlet

NRO817-1001

Balancestolper

Ubehandlet, FSC

NRO817-1001FSC

Balancestolper

Ubehandlet, stålfundament

NRO817-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO817

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent