Dobbelt klatrenet

Dobbelt klatrenettet kan helt sikkert udfordre så de motoriske færdigheder bliver trænet. Børn bruger deres krydskoordinering, proprioception og deres muskler når de skal op på nettet og klatre over til den robuste bjælke på den anden side. Det brede mellemrum mellem trinene er godt for ben, arme og kernemusklerne. Det varierende net tillader masser af forskellige klatrestile og der er flere børn der kan klatre på det samme tid. Børn bruger og udvider deres sociale-følelsesmæssige færdigheder såsom at lære og tage skift og forhandle. Den øveste bjælke er det perfekte sted for en pause med vennerne. Kravle op og ned er god træning for ens følelse af rummelighed der hjælper børn med at bedømme afstand og fart i trafikken.


Vælg Variant

Over og under net

Inground

NRO833-1001

Over og under net

Ubehandlet

NRO833-1001FSC

DOUBLE WEB CLIMBER

STEEL FOUND

NRO833-1002FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO833

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent