Jungle Dome

Jungle Dome er et uimodståeligt legeventyr. Børn i de fleste aldre og evner finder et væld af forskellige legeaktiviteter at vove sig ind i, og de vil gerne udforske de gyngende, hoppende følelser af rebene og klatre igen og igen. Det øverste net er en destination i sin egen ret, der tilbyder masser af mødepunkter for de modigste af klatrere. Udsigten gennem de gennemsigtige masker til jorden tilføjer følelsen af spænding og præstation. Fra grundniveau inviterer gyngende sæder grupper til at mødes, og støtter således udviklingen af vigtige sociale færdigheder såsom køkultur og forhandling. De lodrette, horisontale og skrå stigninger i Jungle Dome bygger en følelse af præstation, men bygger også vigtige motoriske færdigheder, såsom sans for balance og rum, der hjælper børn f.eks. til at  navigere trafik sikkert. De fremmer fysisk aktivitet på alle niveauer og træner muskler. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Jungle Dome

Ubehandlet

NRO836-1201

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO836

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent