Jungle Dome

Jungle Dome er et uimodståeligt klatrenet. Børn finder et væld af forskellige legeaktiviteter og de kan udforske det svingende og hoppende klatrenet. Det øverste net er en destination for sig, og her er der masser af mødepunkter for de modigste klatrere. Udsigten giver en følelse af spænding og præstation. På jordniveau er der også mødesteder hvor man kan tage et hvil, mødes med venner og udvikle vigtige sociale kompetencer såsom det at skiftes og forhandle. De lodrette, vandrette og skrå klatrenet i Jungle Dome udvikler vigtige motoriske færdigheder, såsom balanceevnen og rumfornemmelse. De fremmer fysisk aktivitet på alle niveauer og træner deres styrke.


Vælg Variant

Jungle Dome

Ubehandlet

NRO836-1201

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO836

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent