Op og over klatrenet

Dette klatrenet kan rigtig udfordre en og træne ens motoriske færdigheder. Børn bruger deres koordinering, propriosception og deres muskler, når de går ud på nettet og klatrer over den robuste øverste bjælke til den anden side. Den bredere afstand mellem trinene er god for ben, arme og kernemusklerne. Nettets opdeling tillader flere børn kan klatre på det på en gang. Som nettet bliver smaller når de når toppen skal børnene bruge deres sociale-følelsesmæssige færdigheder såsom skift og forhandling. Den øverste bjælke er et perfekt sted til en pause med vennerne. Navigere op og ned er god til at træne følelsen af rummelighed, der hjælper børn med at estimere afstande og undgå risici i trafikken.


Vælg Variant

Robinia klatrenet med overligger

Ubehandlet, overflademont.

NRO812-0002

Robinia klatrenet med overligger

Ubehandlet

NRO812-1001

Robinia klatrenet med overligger

Ubehandlet

NRO812-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO812

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent