Kravlepyramide

Kravlepyramiden er et hit hos børnene. De placeret bjælker tiltrækker børnene til at klatre og udforske. De skrå og vandrette bjælker indbyder til en række klassiske lege med balance, såsom 'jorden er giftig' eller tagfat. Designet af kravlepyramiden sætter rigtig følelsen af balance på arbejde hos alle børn. Balancesansen er vigtig for alle de andre sanser. Den gør det muligt at løbe, at sidde stille, koncentrere sig og lære. Men balancesansen giver også børn en bedre selvtilid, der får dem til at tro på de godt kan klare den også selvom de er tæt på at miste balancen. De mange vandrette bjælker i pyramiden inviterer til pauser og socialt samvær. Dette er vigtigt for børns soiale-følelsesmæssige færdigheder, der styrker børns evne til at danne venskaber.


Vælg Variant

Robinia kravlepyramide

Ubehandlet

NRO826-0801

Robinia kravlepyramide

Ubehandlet

NRO826-0801FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO826

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent