Parkour 2

Denne Parkour klatresystem kan virkelig udfordrer alle børnene i skolen. De udfordrende klatretorv og net tiltrækker virkelig børnene, der stimulerer de grundlæggende motoriske færdigheder. Børn bruger deres krydskoordination, deres proprioception og deres muskler, når de her både får klatret vandret og lodret over reb og net. Ved den øverste bjælke med støttereb kan man rigtig prøve af med balancen, der samtidig også øger spændingen. De mange variende muligheder af forskellige klatrestilarter gør, at flere børn kan klatre sammen. Dette kræver samarbejde og kommunikation, så børnene træner deres sociale-følelsesmæssige færdigheder såsom forhandling og vente til det bliver ens tur. Parkour klatresystemet fungerer også som et mødested. De højere klatreudfordringer er gode til at træne fornemmelse af rum, som hjælper børm med at bedømme afstande, som de for eksempel skal bruge ude i trafikken.


Vælg Variant

Parkour klatresystem ubehandl

Balanceredskaber

NRO852-1001

PARCOUR 002

NRO852-1001FSC

Parkour klatresystem

Ubehandlet, stålfundament

NRO852-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO852

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent