Træklatrestruktur

Når børn førs ser træklatrerstrukturen vil de bare hen og klatre på den. Farvekodningen på nettet hjælper børn med at lave destinationer og tiltrække dem igen og igen. Den skrå stigning i nettet træner børnenes krydskoordinering og muskler, når de klatrer op mod toppen samt hjælper med at forbedre børnenes rumbevidsthed, når man klatrer. Den horisontale sektion giver ideelle destinationer og plads til en pause og et sted at mødes, og inviterer børn til at socialisere sig. Nettets højde tiltrækker også alle de modige som tør at tage en risiko og kravle til tops inden for en sikker ramme.


Vælg Variant

Træklatrestruktur

Ubehandlet

NRO834-1001

TREE CLIMBER

NRO834-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO834

Produkttype: Robinia Klatring

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent