Robinia Klatring


Robinia klatreredskaber - et moderne klatretræ

Vi husker alle det helt særlige klatretræ, vi elskede at lege i, da vi var børn. Vi elskede det – ikke fordi det var let, men fordi det var svært. Børnene kan få den samme fantastiske følelse med klatreredskaber fra Robinia, også selvom de bor i byen, hvor der er langt mellem de gode klatretræer.

Vores klatrestrukturer giver børnene mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Der er flere måder at klatre op på: klatrenet med skiftende mønster, klatrepæle og en stige. Børnene kan blandt andet klatre op af nettene, hvor de kan tage gelænderne eller brandmandsstangen ned. Klatrearbejdet op til toppen belønnes med spændende udfordringer for at få et overblik over pladsen eller ren afslapning. Klatreaktiviteterne styrker i den grad børns fysiske kompetencer.

Vores klatreredskaber kan kombineres, så de danner et længere klatreanlæg eller en forhindringsbane. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som i sidste ende hjælper barnet med at lære at læse.

Alle Produkter

Børn er vilde med at klatre og balancere. Dette klatrenet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

Børn er vilde med at klatre og balancere. Dette klatrenet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Ydermere kan de også udfordrer hinanden i, hvem der først kommer til toppen. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

På denne opsætning kan børnene få rig mulighed for at afprøve deres evner inden for klatring og balancering. De kan blandt andet klatre op af nettene, hvor de kan tage gelænderne eller brandmandsstangen ned. På denne opsætning øger børnene deres koordinations- og balanceevner. Produktet fås i FSC®

...
Detaljer

Børn elsker at balancere. På disse balancestolper kan de udfordre hinanden i, hvem der kan komme hurtigst over på den anden side. På dette redskab øger børnene deres koordinations- og balanceevner. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

På denne opsætning kan børnene få rig mulighed for at afprøve deres evner inden for klatring og balancering. De kan blandt andet klatre op af stigerne og tage gelænderne ned. På balancestolperne kan de også udfordre hinanden i, hvem der kan komme hurtigst over på den anden side. På denne opsætning øger

...
Detaljer

At klatre har altid været en af børnenes favoritaktiviteter. Denne klatrepyramide er ideel til, at børnene kan udfolde deres evner. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

Børn elsker at balancere. På dette balancenet kan de udfordre hinanden i, hvem der kan komme hurtigst over på den anden side. På dette redskab øger børnene deres koordinations- og balanceevner. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

Børn er tosset med at klatre og balancere. Dette dobbelt klatrenet giver dem rig mulighed for at udøve deres evner inden for klatring og balance. Ydermere kan de også udfordre hinanden i, hvem der kommer først til toppen. På dette redskab øger børnene deres koordinations- og balanceevner.

...
Detaljer

Børn elsker at klatre, og denne træklatrestruktur er perfekt til lige netop dette. Her kan de få mange timer til at gå samtidig med, at de udvikler deres styrke, koordination og balance. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

Børn elsker at klatre, og Jungle Dome er perfekt til lige netop dette. Her kan de få mange timer til at gå samtidig med, at de udvikler deres styrke, koordination og balance. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 

Detaljer

På dette parkour klatresystem kan børnene få rig mulighed for at afprøve deres evner inden for klatring. De kan blandt andet klatre op ad nettene, hvor de kan udfordre hinanden i, hvem der kan komme hurtigst til toppen. På denne opsætning øger børnene deres koordinations- og balanceevner.

...
Detaljer


Alle vores Robinia klatreredskaber er lavet i robinietræ af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og klatreredskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen. Se alle vores Robinia klatreredskaber her på siden og bliv inspireret til din næste legeplads.