Robinia Landsby


Legehuse i træ til naturlegepladsen - legelandsby i robinietræ

KOMPANs Robinia-serie er til børn i alle aldre. Legeredskaberne i robinietræ kan sættes sammen på flere forskellige måder, og derfor kan du bygge din egen Robinia landsby. Du kan kombinere de rummelige legehuse med de lidt større legekonstruktioner, og din landsby kan indeholde rutsjebaner, klatrenet, gynger, brandmandsstænger og meget mere. 

Legeredskaberne fra Robinia-serien skaber et naturligt legemiljø, som inviterer børn til at interagere med legeredskaberne og materialerne. Småbørn, børnehavebørn, skolebørn såvel som teenagere og udendørs fitnessentusiaster i alle aldre kan benytte sig af vores naturlige og organiske legepladser og legeredskaber. 

Robinia kan det hele, uanset om du ønsker, at din legeplads skal skille sig ud eller falde i et med omgivelserne. Robinia kan enten bringe naturen ind i et byområde eller forbedre og smelte sammen med et naturområde. Robinia-legeredskaberne byder på en masse sjov.En Robinia landsby giver endeløse muligheder for spænding, fart og bevægelse for både børn og voksne. De fleksible og multifunktionelle legeredskaber af højeste kvalitet lægger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne. Samtidig giver legeredskaberne også mulighed for afslappede øjeblikke og socialisering. 

Med legeredskaberne i Robinia-serien har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Med disse enestående legeredskaber kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Du skal bare håndplukke dem, når du vælger din naturlegeplads. KOMPAN tilbyder fleksible løsninger med stor legeværdi, der er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til både små og store.

Alle vores naturlegepladser er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og naturlegepladserne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen.