Robinia Landsby


Små legehuse - store muligheder

En legeplads i træ, og i særdeleshed robinietræ, har masser af charme. Selv de mindste huse er fuld af varierende elementer og karakter. De opbygges som regel ud fra simple temater såsom en Skovbutik eller Troldmandens skjulested som er yderst spændende.

Selv kun med få strukturer fra Robinia Landsbyen skabes en unik atmosfære hvor børn lærer at kommunikere med hinanden og dermed udvikler sprogkundskaber. Herunder udvikler de deres forståelse af at forhandle og deles. De udfordres også fysisk når de krydser broer eller klatrenet.


Robinia Landsby byder på mange muligheder. De inspirerende legestrukturer såsom Edderkoppehuset og Troldmandens Fæstning kan kombineres med andre tårne, der inspirerer børn til rolleleg inden for flere forskellige temaer. Vores Robinia Landsby er konstrukturet af robinie-træ der er kendt for sine naturlige former og varme farve.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til Acadia-honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

En anden ting der er værd at nævne ved Robinia-træ: hvert et eneste træstykke er unikt, og dette bringer en grad af individualitet til landsbyens legehuse og -strukturer.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvordan bliver produktet leveret?

Når legestrukturen er samlet og godkendt på vores fabrik, adskilles det i større moduler og leveres derhen hvor det skal stå, hvor det derefter bliver monteret.

 

Hvordan sørger vi for at bevare de flotte farver?

Vi tilbyder vedligholdelse af jeres legepladsprodukter, der hjælper jer med at sikre produktets stand. I kan læse mere om vedligeholdelse her.

 

Kan legestrukturerne designes i en mere tilgængelige version?

Vi tilbyder et rampesystem, der kan skræddersys til jeres behov. En rampe giver adgang til forhøjede aktiviteter for børn af alle evner.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.