Edderkoppehuset

Edderkoppehuset er et fremtrædende stykke, der inviterer børn til at komme og lege. Børn er enormt tiltrukket af dets klassificerede legeudfordringer, og de vil vende tilbage igen og igen for at erobre nettene, platformen og sjove udgange. Det skrå klatrenet giver en udfordrende, men dog håndterbar adgang til platformen. Gode håndgreb understøtter indgangen til platformen. Herfra venter tre udganger: rutchen, rotering eller glidning eller klatring på edderkoppenettet. Rutchen og roteren fra edderkoppens hytte, bortset fra at være sjovt, træner barnets følelse af balance og rumlig bevidsthed samt ben- og coremuskler. Edderkoppenettet er et svingende mødested og en fantastisk træning af koordination: kryben gennem de store masker, kryben over og på tværs af de horisontale eller skråtstillede trin træner den tværmodale opfattelse, hvilket er vigtigt for f.eks. læsefærdigheder. Fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) Robinia træ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robinia edderkoppehus

Ubehandlet

NRO1015-1001

Robinia edderkoppehus

Ubehandlet

NRO1015-1001FSC

Robinia edderkoppehus

Ubehandlet, stålfundament

NRO1015-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO1015

Produkttype: Robinia Landsby

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent