Landsbybutik

Legehuset med butik appellerer til alle børn med det buede tag, åbne design og bænken indenfor. Der er ingen grænser for hvilke dramatiske legescenarier som kan udspille sig i huset hvor timevis af rolleleg venter. Disken kan fungere både som butiksvindue og som bænk. Bænken indenfor inviterer til pauser men kan også fungere som bord. Når børn leger, bruger de ikke kun deres fantasi og empati, de efterligner også hverdagsscenarier i legen. Mens de gør det, taler og kommunikerer de konstant med deres kammerater og stimulerer deres sproglige og kognitive udvikling.


Vælg Variant

Robinia legehus med butik

Ubehandlet, overflademont., stålfod

NRO404-0002

Robinia legehus med butik

Ubehandlet

NRO404-0601

Robinia legehus med butik

Ubehandlet, stålfundament

NRO404-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO404

Produkttype: Robinia Landsby

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent