Landsbyhus

Leghuset fremkalder lysten til leg hos alle børn. De forskellige lege som kan udspille sig her kender ingen grænser: der er plads til rolleleg som børnene vil vende tilbage til igen og igen. Disken og bænken giver rum til pauser og fungerer også som bord. Når børnene bevæger sig ind og ud af legehuset træner de krydskoordination, hvilket er grundlæggende for evnen til f.eks. at læse. Når børn leger tager de oftest udgangspunkt i hverdagsscenarier hvor de forhandler og kommunikerer med hinanden om deres observationer. De stimulerer dermed deres sprogfærdigheder enormt.

 


Vælg Variant

Robinia legehus med forhøjet gulv

Oliebehandlet, overflademont.

NRO405-0012

Robinia legehus med forhøjet gulv

Oliebehandlet

NRO405-0611

ELEVATED PLAYHOUSE WITH

CLASSIC ROOF STEEL FOUND BROWN

NRO405-0612

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO405

Produkttype: Robinia Landsby

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent