Robinialegehus - Skib

Dette søde skib med sit piratflag vil tiltrække børn igen og igen. Det kan give en følelse af at befinde sig i et skjul og åbner op for forskellige legetemaer med udgangspunkt i søfart. Skibet kan huse både mindre og større grupper børn og legen udvikler børnenes fantasi og kreativitet. Roret og flaget sætter scenen for sømandens fortællinger og legen kan udvikle sig til både havne- og fiskerlandsbytemaer når børnene leger. De leger oftest hverdagsscebaruer fir at forstå deres verden bedre og mens de gør det taler de sammen. Det udvikler deres sproglige færdigheder og deres kommunikationsevner.


Vælg Variant

Robinia legehus skib

Ubehandlet

NRO402-0601

Robinia legehus skib

Ubehandlet

NRO402-0601FSC

Robinia legehus skib

Ubehandlet, stålfundament

NRO402-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO402

Produkttype: Robinia Landsby

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent