Skovhytte med gulv

Skovhytte med gulv fremkalder legetrangen hos alle børn med det buede tag og et pænt skrivebord og bænk indenfor. Børn kommer tilbage for mere leg igen og igen. Husets dramatiske legescenarier kender ingen grænser: der er plads til fortsat rollespil, som børnene vil vende tilbage til igen og igen. Skrivebordet og bænken indeni stimulerer pauser og fungerer også som bord. Trappen og skråningen ind og ud af huset giver forskellige adgange, der stimulerer både gennemsøgning og klatring. Dette træner tværkoordinering, hvilket er grundlæggende for evnen til f.eks. at læse. Når børn leger dramatisk leg, leger de en forståelse af hverdagsscenarier og forhandler gennem deres livobservationer. Når de gør det, taler de konstant og kommunikerer med deres kammerater, hvilket stimulerer sprogfærdigheder og tænkeevner enormt. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robinia skovhytte med gulv

Oliebehandlet, overflademont.

NRO408-0012

Robinia skovhytte med gulv

Oliebehandlet

NRO408-0611

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO408

Produkttype: Robinia Landsby

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent