Robinia Leg, Spil & Lær


Leg og læring i naturen

Robinia Leg, Spil & Lær indeholder en lang række sjove legeredskaber i træ og sætter gang i legen og fører børnene ud på en rejse af sanseindtryk og kreativ leg med aktiviteter, der stimulerer deres kognitive, kreative og sociale færdigheder. Der er plads til, at mange børn kan lege samtidig på de rummelige Robinia legeredskaber. 

I Robinia Leg, Spil og Lær-serien kan børn udforske lyde og rytmer med trommer og musikpaneler. Børn elsker musik og rytmer, og ved at tilføje musik- og læringspaneler til legepladsen kan du være med til at tilføje ekstra læringsmuligheder for børnene. Panelerne kan være med til at fremme børnenes læring i en bestemt retning. Ved for eksempel at eksperimentere med musikpanelet skaber de deres egne lyde og melodier. Børnene kan tilgå panelet fra begge sider og lege og kommunikere med deres venner.

Musikpanelerne er med til at sikre timevis af kreativ og fantasifuld leg, som understøtter børns sociale, følelsesmæssige, kognitive og kreative udvikling. Desuden støtter disse aktiviteter børnenes finmotoriske færdigheder, alt imens de har det sjovt. 


Panelerne giver mulighed for, at de voksne kan deltage i legen og hjælpe børnene med at lære nye ting. For eksempel ved at tegne med kridt på tavlen, lege sammen på musikpanelerne eller ved at plante et lille frø i plantekassen og se det vokse. Med vores musik- og læringspaneler kan du designe et læringsområde, der passer til netop din vision.

I Robinia Leg, Spil og Lær-serien opmuntrer tegnetavlen børnene til at træne finmotorikken ved at tegne eller måske øve sig på deres første bogstav eller ord. Scenen opfordrer til rolleleg og hjælper børnene med at slippe fantasien løs

Alle vores legeredskaber til børn er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.