Leg og Lær Tavle

Robinia leg og lær tavle tiltrækker kreativitet og børn vender tilbage til igen og igen. Det appellerer til børns dramatiske leg, f.eks. skole. Det stimulerer også kreativitet i tegning. På grund af tavlens to sider kan større grupper samles, f.eks. i et udendørs klasseværelse. Den rigdom i taktil detalje med ur, klokke og nummerplade træner de fine motoriske færdigheder og hånd-øje-koordination. Uret stimulerer forståelsen af tid og mål. Uret gør det muligt at efterlade et mærke med lyd, der træner de yngste logiske tænkningsevner. Uret og klokken bruges intenst i dramatisk leg. Talbrættet inspirerer legetælling. Tegning og legeskrivning er essentielle dele af tavlespil. Legeskolespil er kendt for at stimulere børns interesse for læring og interesse i skolen.

 

 


Vælg Variant

PLAY AND LEARN BLACKBOARD

BROWN+COLOR SURFACE

NRO610-0032

Robinia leg og lær tavle

Oliebehandlet + farve

NRO610-1031

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO610

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent