Leg og Lær Undervisningsplads

Robinia leg & lær undervisningsplads er en stor kreativitetsattraktion, som børn vender tilbage til igen og igen. Det appellerer til børns dramatiske leg, f.eks. skole. Det stimulerer også kreativitet i tegning, og på grund af de to sider af tavlen kan større grupper trække sammen, f.eks. i et udendørs klasseværelse. De to bænke har forskellige højder og inviterer både børn og voksne. Den taktile detaljerigdom med ur, klokke og nummerplade træner de finmotoriske færdigheder og hånd-øje-koordination. I legetest med 1-6 årige børn inspirerede disse elementer til dramatisk leg, f.eks. skole. Tegning og skrivning var essentielle dele af tavleleg og stimulerede børns kreativitet. Skrivning og det at tælle er kendt for at stimulere børns interesse for læring og interesse i skolen.

 

 


Vælg Variant

Robinia leg og lær undervisningsplads

Oliebehandlet + farve

NRO611-1031

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO611

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent