Musikpanel 1

Legepanelet er uimodståeligt for langt de fleste småbørn med de forskellige materialer, lyde og legeelementer. Børnene kommer igen og igen for at være kreative - både alene men også sammen med vennerne. De musikalske rør tilbyder sensorisk variation og børnene træner hånd-øje koordination når de spiller musik med de sorte gummiflapper. De træner bl.a. også deres forståelse af årsag og virkning. Panelet opfordrer til kreativitet, samarbejde og interaktion mellem børnene.


NRO612-CUSTOM

PLAY PANEL1 MUSIC

ROBINIA POSTS WOOD IN-GROUND

NRO612-1001

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO612

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent