Musikalsk panel med Trommer

Robinia musikpanel med trommer er en invitation til børn: variationen i trommelyde og den musikalske reaktion på bevægelser tiltrækker børn igen og igen. Trommerne kan spilles alene eller sammen med andre. Der er plads til mange børn som kan samles omkring de forskelligt strukturerede og klingende trommer. Dette inviterer til social interaktion og samvær, når man trommer rytmer og synger med. Det stimulerer også kognition og kreativitet, når børn skaber regler og rytmer sammen eller individuelt. For ældre børn og voksne skaber dette variationer i musik og lydmønstre. Trommen og det at skabe rytmer på trommerne stimulerer barnets evne til at forstå årsag og virkning. Det er vigtigt for udviklingen af både kognitive og kreative evner.

 

 


Vælg Variant

PERCUSSION MUSIC PANEL

BROWN

NRO602-1011FSC

Robinia musik legepanel m. trommer

Oliebehandlet

NRO602-1011

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO602

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent