Teaterscene

Robinia Teaterscene har en evig tiltrækning blandt børn: de elsker at optræde og mødes. Med sin røde gardindetalje og megafon vil scenen gentagne gange bruges af børnene i dramatiske og sociale legescenarier. At optræde på Robinia scenen træner vigtige livsfærdigheder såsom selvbevidsthed, selvkontrol og samarbejde. Det dramatiske skuespil er en favorit legetype af børnehaver og stimulerer sprogudvikling. Scenens hævede platform inviterer til socialt samvær og bruges også som et sted for en pause. Børn bruger også scenen til at hoppe op på og ned fra, hvilket opbygger knogletæthed og muskelstyrke, når de gør det. Gardinerne er lavet af taktil, fleksibel gummi. Megafonen gør det muligt at annoncere nye shows. Forvrængningen af stemmen i megafonen træner desuden barnets forståelse af årsag og virkning.

 

 


Vælg Variant

Robinia teaterscene

Oliebehandlet + farve

NRO604-0631

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO604

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent