Udklædningshytte

Robinia udklædningshytte er en invitation til småbørn og børnehaver. Med sine forskellige legemulighederl til udforskning og dramatisk leg og dens åbenhed i design giver det timer i aktiv socialisering for småbørn igen og igen. De mange taktile og dramatiske legedetaljer: ur, klokke, spejl og klapper med hylde inviterer til dramatisk leg, der udvikler sprogfærdigheder. Disse emner stimulerer også logisk tænkning, forståelsen af objektets permanens og identitet. Gennemsigtighed og åbninger inviterer til social interaktion fra indersiden til huset såvel som dramatisk leg. Det tilskynder også til at bevæge sig og klatre over og igennem, hvilket stimulerer grovmotoriske evner og rumfølelse.


Vælg Variant

Robinia udklædningshytte

Oliebehandlet + farve

NRO605-0631

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO605

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent