Udklædningsvæg med spejl

Robinia udklædningsvæg med spejl er et legeelement, der inviterer til adskillige dramatiske legescenarier: butik, make-up salon, køkken. Det tiltrækker børn enormt til leg i lang tid, igen og igen. Bordet med klapper, der dækker huller og hylden under bordet gør det muligt for uendelig leg, at eksperimentere og flytte materialer gennem huller. Dette stimulerer barnets forståelse af objektets permanens: at ting kan forsvinde ud af syne, men stadig findes. Dette er grundlæggende for at forstå, at mennesker eksisterer, selvom du ikke ser dem, og er derfor en vigtig kognitiv evne. Vinduet, uret og klokken inviterer til timevis af dramatisk leg. Dette er kendt for at stimulere sprogudvikling. Spejlet udvider barnets forståelse af individualitet og giver timevis af sjov. Legepanelet tilskynder til social interaktion og samarbejde i dramatisk og udforskende leg.

 

 


Vælg Variant

Robinia udklædningsvæg m. spejl

Oliebehandlet + farve

NRO603-1031

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO603

Produkttype: Robinia Leg, Spil & Lær

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent