Robinia Legehytter & Legehuse


Et hyggeligt legerum for de små

Hytter eller huse - et sted hvor små børn kan fordybe sig i legen omfavnet af en hyggelig atmosfære. Et sted, hvor børn kan trække sig tilbage, mødes, dele hemmeligheder, organisere og planlægge. Legehytten eller huset fungerer altså som et tilflugtssted, hvor de små kan være deres egen 'boss', og kan skabe deres egne historier. Med en åben side og en bænk, er der mulighed for social interaktion. Det er det perfekte sted for små børn at lære og kommunikere og dele. 

Legehytter og legehuse fås i det fantastiske Robinia træ, der er det perfekte materiale. Med sin flotte natur farve og glatte overflade, gør det uimodståelig for de små børn at modstå disse legehytter og -huse. Det meget taktile træ passer godt til alt slags vejr, og derfor er det meget stærkt materiale med en fantastisk holdbarhed. Det passer perfekt til sjov leg ude i naturen.


Et legehus er den perfekte måde at få børn til at interagere med ​​naturen. Der er ikke behov for en særlig overfladebehandling. De placeres nemt og naturligt i groft græs eller på et sandareal. Den kompakte størrelse gør det også muligt at placere legehytterne eller legehusene ude på større områder, og er med til at gøre et begrænset område til et attraktivt legeområde.

Robinia-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til Acadia-honning, og dens blade optager Co2. Robinia-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

En anden ting der er værd at nævne ved Robinia-træ: hvert et eneste træstykke er unikt, og dette bringer en grad af individualitet til hytterne og husene.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Bænkene er kun på højre side, er der mulighed for at få dem på venstre side? 

Legehusene og legehytterne kommer som standard. I brochuren kan man se muligheder for farve og gulv tilpasning. For at sikre, at du får nøjagtigt det du har brug for, har vi en afdeling, Variants Team, der har mulighed for at tilpasse dem.

 

Er der mulighed for at undgå træ i jorden?

Ja, det kan gøres med vores unikke designet stålfødder. Derved hæves Robinia-træet over jorden.