Lær mere

Din fantasi forvandlet til legeskulptur

Idé

Idé

Sammen finder vi det perfekte koncept til din idé. Det kunne være, at en skole ønskede et symbol på visdom.
Tegning

Tegning

Efter at have studeret det koncept, vi er blevet enige om, laver vi en tegning, så vi kan teste idéer og lave det endelige design.
Legeværdi

Legeværdi

Når skulpturen er færdig, fylder vi den med vores bedste legeaktiviteter. Endeligt sørger vores ingeniører for, at skulpturen er sikker for børnene.

Legeskulptur

Vi installerer din legeskulptur for dig og sikrer, at den er klar på sjov i mange år frem.

Væsner

Brøl... Spring ind i et jungleeventyr med dinosauren, udforsk verden under havoverfladen med hvalen, eller saml mod til en mørk nat i skoven med uglen. Væsner er mestre til at inspirere til leg og fantasi. De er sikre på at sende børn afsted på en eventyrlig legerejse. 

 

Væsner
Fyldt med leg

Fyldt med leg

Vi har brugt et halvt århundrede på at udvikle og forfine legeaktiviteter, som kan tiltrække nutidens børn og få dem til at lege i timevis. Alle Robinia Legeskulpturer, som vi skaber, fyldes med vores bedste legeaktiviteter, så vi sikrer, at legeskulpturen er lige så sjov at lege på, som den ser ud.

Maskiner

En bil, et tog, en lastbil eller måske et fly... Intet sætter fantasien og lysten til at lege i gang som maskiner. For ældre børn er de en legemagnet, fordi de synes, de er seje. Yngre børn bruger dem til at udforske og forstå verden omkring dem gennem tematiseret leg, der drejer sig om velkendte genstande, de kender fra deres liv.

Maskiner

Håndlavet som fine møbler

Legeskulpturerne er håndlavet af dedikerede håndværkere, der er mestre til omdanne træ til kunst. Gennem deres lidenskab og ekspertise ender din skulptur med at have en finish som de fineste møbler. Og hvorfor? Fordi vi er dedikeret til godt design og til at give børn det bedst mulige udstyr at lege på.

Særlige vartegn

Gennem et unikt designudtryk giver Robinia Legeskulpturer dig mulighed for at skabe et vartegn, der fortæller din historie på en legende og opsigtsvækkende måde. Det historiedrevne design forener mennesker og hele lokalsamfund, hvilket gør Legeskulpturen til et glædeligt samlingspunkt for alle.

Naturens mest holdbare materiale

Robinietræ er en af de mest holdbare træsorter, der findes. Det kan klare kraftig brug og endda bestå den hårdest mulige test - naturens test - at være udenfor i alle vejrforhold. Den viste Robinia legeplads står fejlfri efter at have været oversvømmet i vintermånederne og helt tørret ud i sommermånederne.

Robinietræ er grønt

Robinietræ er grønt

Et Robinietræ omdanner kuldioxid til ilt og pumper nitrogen tilbage i jorden, hvilket hjælper de omkringliggende afgrøder. Som byggemateriale har det en lang levetid på grund af det høje niveau af naturlige konserveringsmidler.

Vores Robinia-forsyninger kommer fra plantager i Europa og fra naturlige skove, der er under en ansvarlig, bæredygtig skovforvaltning. Vi kan også levere Robinietræ, der er certificeret af FSC®. Det pigment, som vi bruger til forskellige farve, er vandbaseret og består alle test fra tredjepart (REACH, CPSIA and EN71-3) vedrørende uønskede stoffer.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.