Robinia Legestrukturer


Simpelt, men ekstraordinært

Trods Robinia legeskulpturernes simple udseende, så gemmer de faktisk på rigtig mange ekstraordinære aktiviteter. Vores Robinia legeskulpturer adskiller sig fra det mere traditionelle design ved at have tre stolper frem for fire. Og måske er det også årsagen bag dens enkelte design. Det enkelte udseende underbygges af det geometriske design, som en trekantede form. Dette gør det også til en hurtigere og billigere installation, som legestrukturen har en mindre stolper der skal placeres.

Den trekantede form skaber et mere åbent design, som tilskynder børn til leg og kommunikation. Der er ingen skjulte hjørner. Det er et simpelt og sympatisk struktur, der opmuntrer børn til deltagelse. Robinietræet og det naturelige reb forstærker følelsen af at være tæt på naturen. Vores Robinia legeskulpturer kan placeres alle steder, men specielt udkanten af en skov er et særligt populært sted.

Mangler I inspiration? Klik her og bliv inspireret af vores mange fantastiske legepladser installeret rundt i hele verden, eller se vores mange spændende legestrukturer fra Robinia-serien herunder.


Robinia legeskulpturer giver noget ekstra til legepladsen, og kan nemt kombineres med andre produkter fra for eksempel Robinia vippedyr-serien. Tilføj et Insekt eller to, der giver legepladsen karaketer.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

En anden ting der er værd at nævne ved robinietræ: hvert et eneste træstykke er unikt, og dette bringer en grad af individualitet til legestrukturerne.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvordan bliver produktet leveret?

Når legestrukturen er samlet og godkendt på vores fabrik, adskilles det i større moduler og leveres derhen hvor det skal stå, hvor det derefter bliver monteret.

 

Hvordan sørger vi for at bevare de flotte farver?

Vi tilbyder vedligholdelse af jeres legepladsprodukter, der hjælper jer med at sikre produktets stand. I kan læse mere om vedligeholdelse her.

 

Kan legestrukturerne designes i en mere tilgængelige version?

Vi tilbyder et rampesystem, der kan skræddersys til jeres behov. En rampe giver adgang til forhøjede aktiviteter for børn af alle evner.

 

Hvilken type reb bruges der til klatrestrukturerne?

KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. Hver tråd er tæt pakket med PES-garn, der smeltes på hver enkelt tråd. Rebene er meget slidstærke og modstandsdygtige overfor vandalisme, og kan udskiftes på stedet om nødvendigt.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.