Robiniatårn med rutsjebane H: 140 cm

Robiniatårn med rutsjebane i 140 cm appellerer enormt til børn. Med sin stigning og glidevariation vil børn prøve det igen og igen, mens de samtidig træner cardio og muskler, når de sløjfer op på rutsjebanen af de forskellige stigningstilgange. Den skrå netadgang er en sjov udfordring at klatre på, og den træner barnets proprioception: den automatiserede bevidsthed om hvor kroppens dele er i rummet og hvor meget kraft og afstand det tager at bevæge sig sikkert. Den robuste trappe er endnu mere udfordrende med sit tykke greb og lodrette trin. Platformen tilbyder en dejlig udsigt. Rutschebanen er en favorit på alle tidspunkter, og kilder helt ned i maven. Når børn glider, træner de deres core og det at sidde lodret. Dette stimulerer deres stabilitet, hvilket er vigtig for at undgå smerter i ryggen og nakken - et voksende problem hos børn på grund af stillesiddende livsstil. Så legepladse og legestrukturer som denne spiller en - sjov rolle i børns helbred. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

 


Vælg Variant

Robiniatårn med rutsjebane

Ubehandlet

NRO306-1001

Robiniatårn med rutsjebane

Ubehandlet

NRO306-1001FSC

Robiniatårn med rutsjebane

Oliebehandlet, stålfundament

NRO306-1002FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO306

Produkttype: Robinia Legestrukturer

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4 - 12

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent