Robiniatårn med tag og rutsjebane H: 180 cm

Robiniatårnet med tag og rutsjebane i 180 cm appellerer enormt til børn. Med sin stigning og glidevariation vil børn prøve det igen, og træne cardio og muskler, når de sløjfer op på objektglaset og de forskellige stigningstilgange. Den skrå nettoadgang er en sjov udfordring at klatre op, og den træner barnets proprioception: den automatiserede bevidsthed om hvor kroppens dele er i rummet, hvor meget kraft og afstand det tager at bevæge sig sikkert. Den robuste trappe er endnu mere udfordrende med sit tykke greb, lodrette trin. Platformen tilbyder en dejlig udsigt. Rutschebanen er en favorit på alle tidspunkter, der kilder helt ned i maven. Når børn glider, træner de deres core og det at sidde lodret, mens de glider ned. Dette stimulerer deres stabilitet, der er vigtig for at undgå smerter i ryggen og nakken - et voksende problem hos børn på grund af stillesiddende livsstil. Så legepladser som denne spiller en sjov rolle i børns helbred. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

 


Vælg Variant

Robiniatårn med tag og rutsjebane

Ubehandlet

NRO305-1001

TOWER SLIDE H:180 STEEL FOUND

NRO305-1002

Robiniatårn med tag og rutsjebane

Ubehandlet

NRO305-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO305

Produkttype: Robinia Legestrukturer

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4 - 12

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent