Robinia Sand- & Vandleg


Leg med sand og vand på legepladsen

Robinia sand- og vandlegeredskaber kan beskæftige børn i timevis både hver for sig, eller når elementerne blandes. Med vores sandkassekanter kan der laves både små og store sandkasser, hvor børnene kan bygge alt fra flotte sandslotte til sandkager. På legebordene kan børnene udfolde sig i kreativ leg, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Vores Robinia sand- og vandlegeredskaber er lavet i robinietræ i højeste kvalitet og opmuntrer børn til at lege sammen. De lærer at skiftes, og de ser, hvordan deres kammerater udfolder sig kreativt. Vores redskaber til sand- og vandleg fås i mange former og størrelser. De har alle et spændende udseende, der vækker børnenes nysgerrighed.

Børnene kan i forbindelse med legen udforske det rindende vand og fysikken bag, dermed lærer de under legen. Når barnet har det sjovt med vand og sand, graver de dybt ned i deres fantasi, hvilket er med til at lege en mening ind i tilværelsen. Enhver sandkasse er også med til at styrke den sociale læring, når der leges sammen

Under denne kategori finder du både sandkasser, sandkraner, sandborde, vandvipper, vandtunneller og adskillige legepladskonstruktioner fokuseret på sand- og vandleg. Kontakt os for at høre mere om sand- og vandleg på legepladsen.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.