Gravko

Gravkoen er en magnet til konstruktionsleg. Den tiltrækker bygherrer i et bredt aldersspænd for at grave, transportere og vende sand. Det vil absorbere børn i leg, igen og igen. Når de graver, skal børnene navigere i håndtagene og skovle. Dette er en enorm opgave med koordination såvel som logisk tænkning. Når sandet skal placeres igen, bliver børnene nødt til at bruge deres fødder for at dreje gravemaskinen op til 360 grader, til den ønskede destination. Den fine motoriske og grovmotoriske træning, der går i dette, er betydelig. Gravemaskine kan rumme såvel ensom som social leg, såsom køkultur og forhandling. Disse færdigheder kan være svære at undervise, men børn får dem, når de laver byggeri. Disse færdigheder er grundlæggende for evnen til at skabe venskaber. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

 


Vælg Variant

Gravko

Ubehandlet

NRO524-0801

OASIS SAND DIGGER

NRO524-0801FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO524

Produkttype: Robinia Sand- & Vandleg

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent