Vandpost

Vandpost

Vandposten er en fantastisk legeredskab. Med sit unikke universelle design tiltrækker det alle børn til masser af leg igen og igen. Børn kan få vand ud af den gule hane ved at skubbe den. Når de giver slip, holder vandet op med at løbe. Redskabet er sat i en højde, hvor alle kan nå den. Vand er spændende at lege med, der er en evig attraktion for børn. Når det fusioneres med sand, bliver det kun endnu mere spændende. Skubbe vandhanen og der kommer vand ud vil stimulere børnenes kognitive færdigheder, og deres forståelse af årsag og virkning. Desuden er den taktile stimulering intens. At fusionere vand med sand vil inspirere børn til timevis af kreativ leg, hvor de kan forme og bygge noget med sand. Børn lærer sandets mange egenskaber at kende, som for eksempel forskellen ved tørt og vådt sand.


Vandpost

Overflademont.

M59305-30

Vandpost

M59305-34

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
M59305
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
29 x 17 x 107 cm
Brugergruppe: 
2 - 10
Antal brugere: 
1

Push
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
8.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Se det i brug:

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.