Robinia Skibe


Ohøj landkrabber! Velkommen ombord.

Fornemmelsen af fare og eventyr gjorde pirater til unikke legefigurer, som børn i dag elsker at anvende i rolleleg. Den eventyrlige og risikovillige pirat minder om de andre historiedannede karaktere såsom trolde, drager og spørgelser.

Piratskibe var unikke med deres eget flag og med en tilhørende kaptajn der påklædte sig for at være særprægende. Dette er også tilfældet med vores Robinia skibe som nærmest kan være en robinie legeplads i sig selv. Robinietræets unikke former er med til at bestemme skibets udtryk og de forskellige legefunktioner. Skibe lavet af træ forstærker følelsen af et ægte piratskib. Robinia skibe gemmer på hemmelige skjulesteder og klatreaktiviteter. Piratkarakteren understøtter rolleleg, kommunikation og fysisk udvikling. En rejse fyldt med selvopdagelse og flere timers leg. 


De seks viste skibe er alle mulige at præge, der gør dem endnu mere individuelle. Vores skibe kommer i tre størrelse, som er alt andet end små. De dominerer legepladsen med deres ekspansive og fleksible design. Skibenes mange spændende aktiviteter såsom rutsjebane, net og selve temaet tiltrækker børn til tematiseret leg og historiefortællinger.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

En anden ting der er værd at nævne ved Robinietræ: hvert et eneste træstykke er unikt, og dette bringer en grad af individualitet til skibene.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Målretter piratskibe kun mod drenge?

Nej. Piger er også tiltrukket af det eventyrlige tema. Der findes faktisk flere kvindelige pirater såsom Anne Bonny, Mary Read og Amerikas Rachel Wall. Og så fandtes der også flere svenske, kinesiske og franke kvindelige pirater. I leg handler det om at opbygge en karakter, fremfor at nedbryde den. Her er der en chance for at spille Keira Knightley eller Johnny Deep - hvem kan sige nej til det?

 

Er skibene malet?

Ja og nej. Træet kan leveres som behandlede eller ubehandlede. Ved behandlede bliver træet en mørkere nuance, og ved ubehandlet ældes træet yndefuldt med tiden. Enkle dele kan også males i farverne blå eller rød, og siderne kan males i sort.

 

Hvilken type reb bruges der til skibene?

KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. Hver tråd er tæt pakket med PES-garn, der smeltes på hver enkelt tråd. Rebene er meget slidstærke og modstandsdygtige overfor vandalisme, og kan udskiftes på stedet om nødvendigt.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.