Robinia Slotte


Robinia slotte i robinietræ

De syv Robinia slotte med spændende former og fantastisk udstråling. Vores Robinia legeskulpturer er altid unikke. Robinie-træet er kendt for sin indviduelle former, der gør at vores Robinia legeskulpturer altid er unikke - trods de bliver bygget på sammen måde.

Vores flotte Robinia slotte fås i små, mellemstore og store versioner, eller en ekstra høj version. For eksempel er der en XL model, der er imponenerede høj. Et Robinia slot skaber eventyrlige rammer for prinser, prinsesser, konger og dronninger, der ønsker at udforske land og rige, overvinde den farlige drage, og redde prinsesser i nød. Når de leger side om side i en fantasiverden, udvikler børnene både deres sociale og kreative færdigheder. Børn kan lade fantasien få frit løb, mens de udforsker alle slottets hemmelige rum.


De komplekse Robinia slotte tager næsten 70 timer at installere for den mindste model, og det tager måske yderligere 100 timer at installere vores XL model. Men når de først er sat op, er man sikker på en lang levetid. Robinietræ er et meget holdbart og stærkt materiale på grund af dens tætte struktur. Træ er levende, og derfor kan det ikke undgås at det tørrer ud. 

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

En anden ting der er værd at nævne ved Robinietræ: hvert et eneste træstykke er unikt, og dette bringer en grad af individualitet til slottene.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvilken aldersgruppe målrettet mod Robinia slotte?

Slottene målretter sig mod de seksårige børn og opefter. Hos KOMPAN har vi observeret i mange år, at børn automatisk vokser fra rolleleg med slotstema, som animationstegneserierne går af mode.

 

Er Robinietræ miljøvenligt?

Ja. Vi får vores robinietræ leveret fra Europas bæredygtige skove. Robinietræ er meget miljøvenligt. Robinie er en helt fantastisk træsort som giver kvælstof til jorden, brænder som kul, giver en enestående honning og er noget af det mest kompakte og alsidige tømmer. Når træet fældes, vokser der hurtigt et nyt.

 

Kan slottene designes i en mere tilgængelige version?

Vi tilbyder et rampesystem, der kan skræddersys til jeres behov. En rampe giver adgang til forhøjede aktiviteter for børn af alle evner.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.