Robinia Slotte


Robinia slotte i robinietræ

Et Robinia slot vil sætte et royalt præg på sine omgivelser, hvad enten det er i en park, en skolegård eller i en institution. Et Robinia slot skaber eventyrlige rammer for prinser, prinsesser, konger og dronninger. Et Robinia-slot er fyldt med sjov på alle niveauer og etager. Børn kan lade fantasien få frit løb, mens de udforsker alle slottets hemmelige rum. Der er masser af plads i et Robinia slot, så børn i alle aldre sagtens kan lege der på samme tid. Når de leger side om side i en fantasiverden, udvikler børnene både deres sociale og kreative færdigheder. 

Børn kan underholdes og udfordres i timevis på temalegepladser, så tag endelig på eventyr på slottet. Serien med slotte i robinietræ tager udgangspunkt i større strukturer og indeholder blandt andet legetårne, rutsjebaner og klatrestativer, der er helt centrale elementer for den komplette legeoplevelse. Børn elsker tema- og rolleleg, hvor de kan udfolde deres kreativitet og fantasi.


Børn bliver aldrig trætte af de traditionelle legeaktiviteter som for eksempel at rutsje, gynge og vippe. Legeredskaber med genkendelige temaer for eksempel borge og slotte er gode til at sætte fantasien i gang og hjælper ikke mindst med at udvikle vigtige færdigheder.

Når børnene leger på legeredskaber fra Robinia-serien, bliver de udsat for alderssvarende fysiske udfordringer, der flytter deres grænser og fremmer deres udvikling. De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen omkring dem. Børnene kan tage en pause fra de sjove lege i de små kroge eller slappe af sammen med deres venner på de sociale mødesteder.

Temaserien med slotte er fantastisk fleksible. KOMPAN har med denne serie skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter