Slot, S

Dette slot vil give enhver legeplads et royal touch. Det er det perfekte sted for unge legende prinser, prinsesser, konger og dronninger. Og det vil helt sikkert tiltrækker dem tilbage igen og igen. Slottet tillader for en lang række af forskellige aldre kan lege sammen, og inviterer hele familien med til en dag med masser af royal leg. Med sine jordbundne og forhøjede niveauspil, spærrede vinduer og kanoner, inviterer slottet til dramatisk leg. Dette stimulerer børns sprogudvikling og sociale færdigheder. De varierende indgange via stænger og klatresten trænes muskelfærdigheder og tværkoordination. Abestængerne er fantastiske for overkroppen og de store musklegrupper. Dette er vigtigt nutidens stillesiddende børn træner. Slottet er giver mulighed for alt slags leg, understøtter børns udvikling med sit væld af legemotiverende funktioner. Fordelen: gladere, sundere samfund.


Vælg Variant

Slot, lille (5m)

Farvet udgave

NRO420-1021

CASTLE (5M) SMALL

COLORED VERSION

NRO420-1021FSC

CASTLE (5M) SMALL

COLORED VERSION STEEL FOUND

NRO420-1022FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO420

Produkttype: Robinia Slotte

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent