Slot, L

Det kæmpe tresidet slot giver et royal touch til legepladsen og tiltrækker de unge ridder og prinsesser igen og igen. Med dens fantastiske legemuligheder både i jordhøjde og højere op, tillader den børn i forskellige aldre at lege sammen, samt inviterer hele familien ind. Legehulerne, spærrede vinduer og kanonerne inviterer til dramatisk leg. Dette stimulerer børns sprog og sociale færdigheder. De multiple og varierede indgange såsom stænger, klatrevæg, net, m.m. træner børns muskler og motoriske færdigheder, samt balancesansen og sans for rum. Disse er vigtige for at begå ude på for eksempel gader og i trafik sikkert. Banist barerne og brandmandsstangen tilføjer spænding til legeoplevelsen. De stimulerer også i høj grad barnets sans for rum og balance. 


Vælg Variant

Slot, stort (5m) Ubehandlet

NRO424-1001

CASTLE (5M) LARGE

UNTREATED WOOD

NRO424-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO424

Produkttype: Robinia Slotte

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent