Robinia Solsejl & Parkmøbler


Robinia solsejl og parkmøbler skaber hygge i skyggen

Når børn leger på solrige steder, skal de kunne finde skygge. Her er et solsejl en god og sikker løsning. Robinia-solsejlene kan skygge over hele legeområdet og give mulighed for timevis af udendørsleg på selv de mest solrige sommerdage.

Når du færdes i en park eller på offentlige områder, er det rart at kunne tage et hvil eller sidde ned og spise og drikke. Robinia solsejl og parkmøbler kan være med til at skabe et imødekommende og sundt miljø ved din park, fitnessområde eller legeplads. 

Alle Produkter


Vores møbler i robinietræ passer flot ind i ethvert udendørsområde. Det diskrete træudtryk passer ind i grønne områder som parker og giver områder i byen et strejf af naturen. Veldesignede parkmøbler giver både en funktionel værdi for udeområdet og udgør et æstetisk element i landskabet. Det har vi medtænkt i vores alsidige design, der passer ind i ethvert miljø og er lavet i bæredygtige materialer. 

Robinia solsejl og parkmøbler er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og solsejl og parkmøbler vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legeområdet i op til mange år efter installationen.