Robinia Solsejl & Parkmøbler


De sejeste ting i parken

Solen lokker børn og barnlige sjæle ud og lege, men for meget af den dejlige sol kan potentielt være farligt. Børn som fordyber sig i legen og opholder sig i solen har ofte behov for solbeskyttelse. Vores solsejl er fastgjort på robuste Robinia-stolper og tilbyder ly for de direkte og kraftfulde UV-stråler. Solsejlene komplimenterer legepladsen og kommer i forskellige former og typer. I nogle dele af verden er solsejl en fundamental del af enhver lege- og aktivitetsplads.

Vores Robinia parkmøbler er kendetegnet ved de klare, rene linjer og det enkle udseende. Bænkene og bordene passer perfekt ind i parker eller tæt ved lege- og aktivitetspladser, enten som det perfekte sted til en picnic eller bare at sidde og tage et hvil.

Alle Produkter

Solskærmen understøttes af 3 Robinia-træstolper med et let monterbart reb-fastgørelsessystem. Sejlet er lavet af hvid 100% polyester med en densitet på cirka 200 g/m. Sejlet er autoriseret til at bruge UV-mærket klasse 80 i overensstemmelse med UV-standard 801 under testrapporten nummer 738740-1.

...
Detaljer

Solskærmen understøttes af 4 Robinia-træstolper med let monterbart reb-fastgørelsessystem. Sejlet er lavet af hvid 100% polyester med en densitet på cirka 200 g/m. Sejlet er autoriseret til at bruge UV-mærket klasse 80 i overensstemmelse med UV-standard 801 under testrapporten nummer 738740-1. Produktet fås

...
Detaljer

Sejlhytten er både pæn og praktisk. Med dens gode plads, er sejlhytten perfekt til at afholde større arrangementer hvor den også kan give skygge for den bagende sol. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

Detaljer

Dragesejlet er både pænt og praktisk. Med dens gode plads, så er sejlhytten perfekt til at afholde større arrangementer. Den giver både skygge for den bagende sol og læ, hvis det skulle regne. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

Detaljer

En super flot bænk som er perfekt til, hvis man skal have et lille hvil og nyde naturen. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

Detaljer

Et super fint sæt som passer perfekt til naturen. Sættet er blandt andet ideelt til, når man skal sidde og nyde sin medbragte mad. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

Detaljer


Robinia er det foretrukne materiale for vores naturredskaber. Træsorten er kendt som "Black Locust" hjemme i USA, men er nu også i Europa hvor den blev introduseret for omkring fire årtier siden.

Robinietræet er et fantastisk naturmateriale. Det kan gro i ringe jord, det tilfører kvælstof i jorden og giver andre planter grobund, blomsterne er en kilde til til Acadia-honning, og bladene giver CO2.

Det tilpasser sig i byområder og pryder mange boulevarder og gader. Når stammen laves til tømmer, regenererer stubben og træet vokser hurtigt tilbage. Det er med andre ord meget bæredygtigt. Træet er finkornet, stærkt og fjedrende; det afviser naturligvis svampe og insekter - det perfekte materiale til langvarige lege- og parkredskaber.

Hvor skal vi starte?

At finde de rigtige redskaber fra det omfattende sortiment er udgangspunktet. Vi opfordrer dig til at klikke rundt på vores hjemmeside og blive inspireret af de fantastiske lege- og aktivitetspladser, vi allerede har installeret over hele verden. Vores meget kompetente og erfarne team af projektkonsulenter kan derefter hjælpe dig med at oversætte din ønskeliste til din unikke løsning. Du er velkommen til at kontakte os og stille alle dine spørgsmål eller modtage et uforpligtende tilbud.

Hvilket underlag er det bedste at montere borde og bænke på?

Det eneste kriterie er, at underlaget er flat. Græs, grus, sand, asfalt... det vigtigste man skal have for øje er udsigten.

Hvilket materiale er solsejlene lavet af?

Vores solsejl er fremstillet af polyester med en UPF 80 UV-beskyttelse i overensstemmelse med UV standard 801.

Hvornår skal vi tage solsejlene ned?

Hvis der loves meget regn eller blæst, bør solsejlene afmonteres for at forhindre skader.