Robinia Temalegepladser


Temalegepladser for alle

Temalegepladser består af velkendte elementer som for eksempel et skib, et hus eller noget helt tredje, så børnene kan udforske verden fra et barns perspektiv og få en forståelse af deres egen plads i verden. Vores tematiserede legeredskaber i robinietræ opfordrer børn til rolleleg, som understøtter deres sproglige og kognitive udvikling. 

Naturlegeredskaberne i robinietræ byder på en masse sjov, og samtidig tilfører de et roligt og naturligt udtryk til temalegepladsen og det omkringliggende område. De tematiserede legeredskaber kan det hele, uanset om du ønsker, at din legeplads skal skille sig ud eller falde i et med omgivelserne. 

Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Temalegestrukturerne er af højeste kvalitet og inviterer til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne. Samtidig giver temalegepladsen også mulighed for afslappende øjeblikke og socialt samvær.


Alle vores legeredskaber er fremstillet i de bedste materialer og til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Robinia tematiserede legeredskaber vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.