Båd

Denne lille båd er vidunderlig til rollespil, so kan vare i timevis med fantasifuld leg. Bådtemaet opmuntrer til timer med leg, og forener børn omkring et enormt populært rollespilstema, der sejler ud i ukendt land. Sædet bagpå og det drejelige rat øger fantasien, og kikkerten tilføjer bådens taktile, roterende elementer. Disse elementer, bortset fra at tilbyde respons og variation i taktil stimulering, fremkalder følelsen af vidunder, der tænder for fantasien og starter den dramatiske leg. Dramatisk leg og rollespil fungerer som børns måde at forhandle gennem oplevelser, de ikke helt forstår, eller som fascinerer dem. Når de gør det, træner de deres kommunikations-, køkulturs og sprogfærdigheder, der hjælper børn med at undgå fysisk konflikt. Til sidst vil det stimulere evnen til at danne venskaber. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robinia båd

Ubehandlet

NRO514-1001

Robinia båd

Ubehandlet

NRO514-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO514

Produkttype: Robinia Tematiseret Leg

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent