Båd uden gulv

Båden uden gulv er en invitation til rollespil som få andre. Skibstemaet opmuntrer til timevis af leg, og forener børn omkring et fantastisk legestartertema: sejler ud i ukendt land. Sædet bagpå og det drejelige ratt øger fantasien. Kikkerten føjer til det nautiske tema. Disse elementer, bortset fra at tilbyde respons og variation i taktil stimulering, fremkalder følelsen af undring. De udløser fantasi og dramatisk spil. Dramatisk leg og rollespil fungerer som børns måde at spille gennem oplevelser, som de ikke helt forstår, eller som fascinerer dem. Når de gør det, træner de deres kommunikations- og sprogfærdigheder. Køkulturs færdigheder trænes også. Disse hjælper børn med at undgå fysisk konflikt. Til sidst vil det stimulere evnen til at danne venskaber. De åbne sider tillader leg for alle evner. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robinia båd uden gulv

Ubehandlet

NRO520-1001

TODDLER SHIP WITHOUT FLOOR

NRO520-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO520

Produkttype: Robinia Tematiseret Leg

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent