Delfin

Delfinen tiltrækker med sin gyngende krop børn til kortere eller længere rideture igen og igen. Bortset fra sin appellerende form, tilbyder Delfinen taktil variation med sit stålhåndtag, gummihale og finner og glat trækrop. Taktil rigdom er en vigtig motivator, især hos yngre børn. Det understøtter deres forståelse af materialegenskaber såsom vægt, glathed, temperatur og fleksibilitet. Dette er vigtigt i f.eks. risikostyring. Fjederen sikrer timer, år og årtier med sjov. Den beroligende, gyngende bevægelse af Delfinen træner følelsen af balance og den rumlige bevidsthed. Disse er afgørende for kropstillid, f.eks. ved at undgå at falde. En god følelse af balance er afgørende for evnen til at sidde stille og koncentrere sig. Så dette er meget mere end bare en sjov tur. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

 


Vælg Variant

Robinia delfin

Ubehandlet, overflademont.

NRO111-0001

Robinia delfin

Ubehandlet

NRO111-0401

Robinia delfin

Ubehandlet

NRO111-0401FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO111

Produkttype: Robinia Vippedyr

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

3 - 8

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent