Robinia Vippe Ø

Robinia Vippe Ø er en dejlig, indbydende platform til rocking. Børn bliver tiltrukket af det igen og igen takket være det sjove, gyngende bevægelse og ikke mindst det sociale potentiale: platformen tillader flere kropspositioner. Liggende, siddende, stående, endda hoppe. Alle har en chance for at lege sammen, i lige og ulige antal. Det sociale potentiale i dette er enormt. Børn vil samarbejde, tage ture på skift og vise hensyn til andre for at få den sjove, gyngende bevægelse til at fortsætte. Gyngebevægelsen træner sanserne for balance og rum. Disse er begge afgørende for kropstillid, f.eks. ved at undgå at falde. En veludviklet følelse af balance er grundlæggende for evnen til at sidde stille og koncentrere sig. Når de står på platformen, vil børn hoppe og derved opbygge knogletæthed for livet, samt have det rigtig sjovt. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 

 


Vælg Variant

Robinia vippeø

Ubehandlet, overflademont.

NRO104-0002

Robinia vippeø

Ubehandlet

NRO104-0402

Robinia vippeø

Ubehandlet

NRO104-0402FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO104

Produkttype: Robinia Vippedyr

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

3 - 10

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent