Robinia Vippedyr


Robinia vippedyr giver et naturligt udtryk til legepladsen

Vippedyr er blevet helt uundværlige på legepladsen. Med Robinia vippedyr kan små børn more sig med at vippe – enten alene eller sammen med vennerne. Robinia-vippedyr er håndlavede og findes i mange søde og børnevenlige udformninger. Når et barn vipper, udvikler de balancen og rumfornemmelsen – sanser, der gør barnet i stand til at færdes sikkert i trafikken, og samtidig er det godt for koncentrationsevnen.

Vores Robinia vippedyr er lavet i robinietræ i højeste kvalitet, og de passer ind på enhver legeplads. Vippedyrene opfordrer børn til at slippe deres kreativitet løs, når de vipper derudaf. 

Vi tilbyder vippedyr med plads til én eller flere børn. Børnene lærer om rytme, egen balance og årsag-virkningseffekter, når de leger på vippedyrene. På nogle af vippedyrene kan op til fire børn lege sammen, og udvikler hér deres sociale og fysiske evner, fordi de lærer, at samarbejde er altafgørende.

Alle vores vippedyr er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og Robinia vippedyrene vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installation. Se alle vores Robinia vippedyr her på siden og bliv inspireret til din næste legeplads.