Traditionel Leg


Her finder du vores traditionelle legeredskaber

Herunder finder du vores traditionelle legeredskaber som du kender dem. Her er alle de klassiske redskaber såsom gynger, legehuse, rutsjebaner og vipper, men der er også nyere og mere moderne strukturer med både flere farver, funktioner og udtryk.

Med udgangspunkt i forskning og mange års erfaring med leg, er alle vores legeredskaber designet til at stimulere og styrke børnenes fysiske, kognitive, kreative og sociale kompetencer. 

Desuden har der ved alle vores produkter været et særligt fokus på høj legeværdi, sikkerhed og kvalitet.

Produktkategorien Traditionel Leg tilbyder alle børnenes absolutte favoritter på legepladsen. Gynger og gyngestativer er nærmest uundværlige og har altid skabt sjov og glæde blandt børn i alle aldre. Det samme gælder rutsjebaner, vipper og legehuse. Ud over disse klassiske elementer, finder du selvfølgelig også svævebaner, vippedyr, karruseller, legetårne, klatrestrukturer og meget mere.

Alle Produkter


Vores traditionelle legeredskaber er for dig der er ønsker et klassisk udtryk på legepladsen og som vil have legestrukturer som virker og tilbyder en masse legeværdi! De klassiske legeredskaber går aldrig af mode og er nogle af vores mest populære produkter på grund af den høje kvalitet og det appellerende design. 

Se dig omkring efter nye redskaber til din legeplads hér!


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent