Lincoln Park Legeplads i Boston, USA

Et rekreativ område til social interaktion og fysisk aktivitet for alle aldersgrupper

Med en ny legeplads i Lincoln Park opnåede Boston endelig byens mål om en maksimal afstand på 10 minutters gang til det nærmeste rekreative område. Meningen med området er at tilbyde borgerne i Somerville et pusterum væk fra bymiljøet. Det tætbefolkede byområde har begrænset plads til udendørs aktiviteter, så der skulle kreative løsninger til for at skabe et sted, hvor beboere i alle aldersgrupper kunne mødes og socialisere, engagere og udfordre sig.

Designerne ved Somerville krævede en højt placeret legeplads og bevaring af træerne, hvilket kan være en vanskelig kombination på grund af rødder. KOMPANs Sky Walk opfyldte disse krav. Desuden var det en optimal løsning til deres problem med begrænset plads, da det gjorde muligt at have leg både op i luften og på jordoverfladen under strukturen. Ved at bygge en smuk Sky Walk fik byen leg integreret op i træerne, samtidig med de fik skabt et ikonisk vartegn for Somerville.

 

 

 

 

 

Eventyrlig leg med udvikling

Når børnene klatrer op i den store Sky Walk, bliver børn udfordret på deres styrke, balance og koordinationsevner. Det livlig net træner børns logiske tænkning og koncentration, ligesom de også udvikler deres samarbejdsevner som de klatrer rundt i nettet. Det kræver mod, styrke og færdigheder når man vil nå til tops, og det kan være der skal flere forsøg til før man når derop. Når de først når til tops, giver den børn en fantastisk oplevelse, der fremmer selvværd, når nye højder nås.

Når de passerer gennem himmelhytterne og broerne, lærer børnene at udvikle færdigheder såsom deres rumlige bevidsthed. Børnene kan slutte af med en tur ned af rutsjebanen, der med garanti giver en kildende fornemmelse i maven.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Dette omfavner virkelig ideen om eventyrlig leg. Det tager tid og kræver gentagne besøg, at samle mod nok til at kravle op i den store Sky Walk, og så også have mod nok til at tage rutsjebanen ned. Og jeg tror at forældre og børn virkelig nyder at opleve denne udvikling.

Cheri Ruane

Vicepræsident

Weston & Sampson

Lincoln Park

Massachusetts, Boston MA 02143, USA