Maisons-Alfort, Frankring

Det stærke Robinia træ der kan modstå ekstreme vejrforholde

I Maisons-Alfort, en forstad til Paris, byggede KOMPAN en legeplads langs flodbredden, og derfor var der brug for et materiale der kunne modstå ekstreme vejrforholde. Vinteren 2018 blev legepladsen for alvor testet på sin modstandsdygtighed, da legepladsen blev oversvømmet. Takket være robinia træs styrke, modstod legepladsen oversvømmelserne - og så endda uden spor af skader eller råd.

Den stærke robinia er meget stabilt med lang holdbarhed, hvilket betyder at det næsten ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Dette gør det meget holdbart og perfekt til de våde forhold. Seks måneder efter oversvømmelsen så legepladsen lige så fin ud som da den blev sat op. Udover dens fantastiske holdbarhed, så er træets naturlige former og struktur perfekt til byer med naturområder.

Eventyrlig leg i Robinia byen

Er du en pirat, der søger efter nye øer og eventyr? Robinia Landsbyen inspirerer børn til at udleve deres fantasier og opfordrer til dramatisk leg. For eksempel træskibet, der indeholder detaljeret genstande såsom kikkert eller et ror, stimulerer børnenes fantasi, deres sproglige udvikling og kommunikationsevner, som de indtager rollerne som pirater og sørøver.

Pirater lever og ånder for eventyr, så KOMPAN fik integreret et dobbelt-tårn med en høj netbro imellem, som giver den hurtigste adgang fra det ene tårn til det andet. En tur over netbroen styrker børns balancesans og rumlige bevidsthed  følelsen af balance og rumlig bevidsthed. Når man ned til jorden igen, er der flere valgmuligheder: en tur ned af rutsjebanen eller den snoet brandmandsstang. Begge kræver mobilitet og styrker børns muskler.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Maisons-Alfort-Playground_Detail-2-.jpg

Maisons-Alfort-Playground_Detail-1-.jpg

Maisons-Alfort-Playground_Detail-3-.jpg

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.