WAVE

En skumpuf med en spændende form i bløde bølgelinjer. Puffen kan sættes sammen til en cirkel og inspirere til leg, samling, hygge og fysisk aktivitet. En puf, der kan anvendes til mange situationer, samtidig med at den fremstår flot og skulpturel i rummet. Wave skumpuf, 1/8 af en cirkel. Betrukket med 100 % polyester med skridsikkert materiale på undersiden – aftageligt og vaskbart på 40°. Længde 83,4 cm, dybde 35 cm, højde 16/28 cm. Placerer man 8 styk i en cirkel, har man en samlet diameter på 218 cm, indre diameter på 148 cm. 4 styk pr. farve/pakke.

Vores Bløde Legemøbler kategori er sammensat af mange forskellige skumprodukter, som på hver sin måde inspirerer til både fysiske, sociale, kreative eller kognitive aktiviteter. Store skumsæt med klodser i forskellige faconer, som kræver fysisk kreativitet for at bygge konstruktioner. Store og bløde skumsofaer, som inspirerer til fordybelse og leg for et eller flere børn ad gangen. Flotte enkeltstående bolde og skumpuffer, som med sine klare farver skaber stemning og små hyggekroge til fordybelse og leg. Betrækket er af høj kvalitet, som kan tages af og vaskes, så hygiejnen kan bevares på et højt niveau.


Vælg Variant

Wave, Lyseblå, 4stk

IPF02101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: IPF021

Produkttype: Skumpuffer

Produktgruppe: Bløde legemøbler

Produktark
COM_REDSHOPB_FILE_IPF02102

No content yet

{fields.product-skill-text}


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent