Flip-bord 160 x 80 CM

Flip-bord 160 x 80 CM

Endnu et fleksibelt bord til serien af KOMPAN borde. Bordet er meget stabilt og utrolig enkelt at betjene. Bordpladen kan vippes op, når der ikke er brug for bordet. Pga. det visuelt lette stel med den specielle bestilling kan flere vorde let skubbes ind i hinanden, så de fylder mindst muligt og køres til siden på de letløbende hjul, hvoraf de to er låsbare. Bordet er så stabilt og enkelt at betjene at det kan klares af én person at vippe pladen op eller ned. Bordpladen fås i to størrelser og med tre forskellige kantfarver, tre forskellige overfladetyper og ikke mindst i 26 forskellige overfladefarver. 


IFT056-CUSTOM

FLIP Bord, 160x80cm, Støjd. Linoleum

Lys grå, birk abs kant

IFT05601

Pris

DKK 10.245,00

FLIP Bord, 160x80cm, Laminat

Lys grå, birk abs kant

IFT05602

Pris

DKK 9.545,00

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
IFT056


Forankringsmuligheder:

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.