BORD 120 X 80 CM

BORD 120 X 80 CM

Fleksible borde i 19 forskellige størrelser. Bordplade i massiv, stavlimet, lakeret bøg. Bordpladen er inkl. forstærkning, så pladen ikke kan slå sig. Alle kanter er let rundede og hjørnerne er fint  afrundede med radius 10mm. Bordene leveres med formspændte ben, klassisk stel i træ, stålstel eller søjlestel (gælder ikke alle bordstørrelser). Formspændte ben giver et visuelt let og pænt udtryk til bordene, men også lettere i vægt og mere økonomiske end andre stel-typer. Formspændte ben har god plads under bordpladen, da der ikke er en sarg, som kræver plads. Borde med formspændte ben giver god plads også til højstole. Klassisk stel i træ til borde giver et meget solidt og robust udtryk. Vores stel er med ekstra skrue i hvert ben for ekstra stabilitet og holdbarhed. Stålstel i alu-grå (RAL 9006) fremstår enkelt og solidt og passer godt til f.eks. Joe taburetten og stole med stålben. Vores stålstel er med ekstra skrue i hvert ben for ekstra stabilitet og holdbarhed. Formspændte ben og stålstel kan leveres med hjul. Enkelte bordstørrelser kan også leveres med søjlestel, som giver god plads under bordet og ingen bordben, der kan begrænse. Alle steltyper fås i op til 7 forskellige højder, så de passer til børn og voksne i alle aldre.  Massive bordplader kan - når de bliver meget slidte - slibes og lakeres igen, så de fremstår som nye. 


Farvemuligheder:

IFT004-CUSTOM

Vægh. 120x80cm, Støjd. Linol.

Bøg, Mørkegrå, H72cm

IFT00405

Bord 120x80cm, Linoleum

Bøg, Mørkegrå, formsp. H72cm

IFT00413

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
IFT004


Forankringsmuligheder:

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.